català | español
Transports Bernadet
Àrea Clients
SERVEIS
LOGÍSTICS
Càrrega
OPCIONS MULTIPLES

Distribuïm els seus productes a tot Catalunya, i al territori nacional, destacant les places de Madrid, País Basc i llevant, flota adaptada a las necesitats de cada client (cuba, trailer, tres eixos, dos eixos, porta elevadora…).

Grupatge
AMPLIA GAMMA DE SERVEIS

Disposem de camions 2 i 3 eixos per poder oferir als nostres clients una àmplia gamma de serveis d’aprovisionament i distribució dels seus productes. També disposem de vehicles amb porta elevadora, ampliant així, el ventall de possibilitats per a la prestació de qualsevol entrega a client.

JIT
JUST A TEMPS

Actualment les necessitats productives s’enfoquen en la correcta administració dels recursos, en base a reduir costos i ser competitius en el mercat. Donem suport als nostres clients en aquest sentit, oferint un subministrament “just a temps” de tal manera que es minimitzin els seus costos d’emmagatzematge, sense per això veure minvades les seves capacitats productives.

Emmagatzematge i distribució de stocks
PRESTACIONS I TECNOLOGIA PER A UN MILLOR SERVEI

Disposem de moderns magatzems i instal·lacions, situats a Capellades, amb molls de càrrega i descàrrega, amb tots els mitjans necessaris per a la preparació de mercaderies, per tots els lliuraments i/o recepcions que es precisin, fins i tot preparats per a servei JIT i CROSS-DOCKING. Disposem a més de programes informàtics, per a saber via intranet els estocs a temps real dels seus productes en els nostres magatzems, també etiquetem amb codi de barres tots els seus productes:

  • Abastim a la indústria de l'automoció.
  • Traçabilitat de la mercaderia a tots els nivells.
  • Sistemes d'emmagatzematge i manipulació propis.
  • Gestió d'embalatges.
  • Picking.
  • En la logística tenim Tecnologia que oferix a temps real, l'estat dels seus productes, càrregues, descàrregues, moviments de mercaderies en els nostres magatzems i inventaris d'estocs.
  • Projectes logístics de traçabilitat per a la integració en cadena de subministraments.
  • Descàrregues / càrregues d'emergència.
Cross-docking
AGILITAT

A Transports Bernadet, tenim la possibilitat d’aplicar aquest mètode als seus productes, recollint als nostres clients i servint per cada comanda el PICKING sol·licitat, reduint així, els costos dels nostres clients.