135 anys sent pioners en
valors i tecnologia
Som qui som gràcies a la nostra història

Els fonaments del passat, tenint la visió en el futur.

Transports Bernadet, va ser creada com una empresa local dedicada al transport de mercaderies amb la finalitat d’abastir els seus clients de la comarca i del poble. Avui en dia ens trobem en la 4a generació familiar, amb els mateixos valors que fa més de 130 anys defineixen Transports Bernadet.

Consolidar l’empresa en els fonaments del passat, tenint la visió en el futur mantenint els peus en el present, ens fa ser qui som.

Des del primer dia, Transports Bernadet es troba en desenvolupament continu, consolidar-nos com a una de les empreses líders a l’hora d’integrar la tecnologia i els sistemes més innovadors i avançats en els àmbits logístics, de transport i d’administració. Tots aquests processos és duen a terme amb la finalitat d’anar-nos adaptant a les noves tendències de mercat per evolucionar juntament amb el nostre sector.

A causa de la nostra forta aposta per a les noves tecnologies, disposem d’instal·lacions i d’una flota de vehicles de transport d’ùltima generació, ja que creiem que és important incorporar-nos en aquesta nova carretera anomenada “futur”.

Tanmateix, creiem que disposar dels millors sistemes informàtics, ens permeten reduir temps i guanyar agilitat a l’hora de les entregues i sortides. Un factor clau per definir el dinamisme i la innovació de Transports Bernadet.

En aquest cas, el fet d’haver instal·lat un SGA (Sistema de Gestió de Magatzems) ha habilitat a l’empresa tenir tota la informació necessària en temps real i digitalitzada. El fet de guardar tota la informació any rere any i dia rere dia, no només et permet analitzar el creixement de l’empresa, sinó que també obre les portes a viure en un món modern, en el qual
si hi ha un imprevist és més fàcil adaptar-se i reaccionar a temps per satisfer les necessitats dels nostres clients.

L’equip humà, el seu entusiasme i la seva il·lusió, permet assolir un projecte exitós i apassionant.

El compromís amb els clients, ens diferencia. Aquest, es basa en la màxima qualitat de servei i en la ràpida i eficaç resposta, sigui a nivell tècnic, logístic o humà.

Actualment Transports Bernadet disposa d’una flota pròpia de 20 camions, més els col·laboradors, gestionats tots ells amb dinamisme i eficàcia. La tecnologia aplicada ens ha permès fer un pas més enllà per transportar el material dels nostres clients amb més garantia i més seguretat, factor clau per mantenir i millorar la confiança dels clients.

La nostra història.

1888

Neix l’embrió de l’actual empresa degut a la necesitat de l’industria paperera de Capellades.

1948

El transport per tracció animal ja queda enrera. Un Chevrolet i un Ford formaven la principal flota de l’empresa.

1976

S’amplia la flota amb dos camions, un de la marca “Pegasos” i l’altre “Barreiros”. La millor tecnologia per poder oferir un bon servei ja és present des dels inicis.

1982

Incorporem dos nous camions de la marca “Barreiros”, llegendaris per les seves capacitats i durabilitat. Un  d’ells és el nostre primer camió amb 3 eixos.

1987

Degut al creixen continuat, l’empresa passa a ser una Societat Anònima i es converteix en l’actual Transports Bernadet S.A.

2004

Amb només dos anys, la primera nau queda petita i construïm la segona nau logística de 2.500 m² al costat de la primera.

2016

Tant l’activitat logística com l’empresa creix. Es construeix una quarta nau amb 2.000 m² i les noves oficines situades també al Polígon de la Barquera a Capellades.

2018

Amb la inquietud d’estar a prop dels clients per millorar el servei, es construeix la Nau Central de Bernadet Logístics. Una nau de 3.500 m² amb 4 molls de càrrega/descàrrega i oficines. Situada al Polígon Pla de les Gavarreres d’Òdena, gaudeix d’una ubicació privilegiada, a mig camí entre Igualada i Capellades i accés directe a la carretera N-II i a la C-15.

2019

La capacitat dels serveis logístics té uns creixements importants. En el mateix polígon del Pla de les Gavarreres d’Òdena, creixem en 3.000 m².

2020

De la mà de la logística, ens cal reforçar la flota. Ampliem la flota actual amb tres nous camions de la marca “Renault”. Disposem en aquest moment de 20 vehicles. 

el futur...

Seguirem amb la mateixa actitud de servei, amb relacions de llarga durada amb els nostres clients, basades en la confiança, la il·lusió, la passió i la innovació.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /DATA/sites/www.transportsbernadet.com/webspace/wp-includes/functions.php on line 4673

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /DATA/sites/www.transportsbernadet.com/webspace/wp-includes/functions.php on line 4673