Incorporem 5 noves tractores Renault al llarg del 2020

Transports Bernadet acaba de renovar amb 5 nous camions la seva flota amb la firma francesa “Renault”.

La incorporació d’aquests camions Renault Truck T, faran possible una notable reducció de les emissions, a més de donar millor serveis als nostres clients.

Aquests moderns vehicles disposen, d’una excel·lent seguretat activa, i d’altra banda augmenta la productivitat i disminueix el consum de combustible, ja que permet sostenir una velocitat creuer ideal i constant. Per tant, també redueix addicionalment les emissions contaminants.
Els vehicles estan equipats amb el nou sistema de control de creuer, un avançat sistema que utilitza el GPS per llegir la posició del vehicle i anticipar la topografia de la carretera, estalviant fins al 3% del combustible en el procés, i per tant reduint les emissions.

Compten també un sistema d’assistència al conductor en temps real que mostra consells i respostes per ajudar a perfeccionar el seu estil de conducció i que se centra en factors clau que influeixen considerablement en la seguretat i en l’economia.

Fiabilitat i baix consum
Amb aquests moderns vehicles de Renault ampliem part de la nostra flota i aconseguim reduir les emissions més d’un 50%. A més incorporem moderns sistemes que augmenten la seguretat, precisió i comoditat de la conducció.