Transports Bernadet

SERVEI
DE TRANSPORT

L'experiència rodada

Milions de kilómetres puntuals.

Transports Bernadet, constituïda inicialment com una empresa tradicional dedicada al transport de mercaderies, s’ha consolidat en el sector com a empresa líder que integra els més avançats sistemes logístics.

Més de 130 anys d’experiència i desenvolupament continu, actualment estem en la quarta generació familiar, amb les més completes instal·lacions logístiques, i l’aposta per les últimes tecnologies en informació, ens posicionen com una de les empreses més dinàmiques i amb major projecció del sector. La força de la nostra empresa resideix en l’entusiasme, el compromís personal amb el client, l’experiència i l’ambició de liderar un projecte d’èxit. Actualment el nostre personal està altament qualificat i capacitat per adaptar-se als continus canvis i necessitats dels nostres clients.

El compromís ens diferencia, basat en una qualitat de servei i resposta ràpida i eficaç a tots els nivells, tècnics i humans, que assolírem mitjançant la professionalitat del nostre equip, que ofereix un servei integral i un seguiment personalitzat.

Transports Bernadet opera amb una flota pròpia de més de 20 vehicles i col·laboradors, gestionada amb la més avançada tecnologia, permetent transportar els productes dels nostres clients, amb la màxima seguretat i garantia.