Transports Bernadet

SERVEI
DE TRANSPORT

L'experiència rodada

Milions de kilometres d’història.

L’origen de Transports Bernadet rau en la voluntat de crear una empresa tradicional dedicada al transport de mercaderies, i a dia d’avui, aquesta, s’ha consolidat en el sector com una de les empreses pioneres que integra els sistemes logístics més avançats.

Més de 150 anys d’experiència i desenvolupament continu han donat peu a l’assoliment d’unes instal·lacions logístiques competitives i modernes. Així mateix, l’aposta per les últimes tecnologies en informació i l’aplicació d’aquestes, ens posicionen com una de les empreses més dinàmiques i amb major projecció del sector. La força de la nostra empresa recau en l’entusiasme, el compromís, l’experiència i l’ambició de liderar un projecte d’èxit. Actualment el nostre personal està altament qualificat i capacitat per adaptar-se als continus canvis i necessitats dels nostres clients.

El compromís, ens diferencia, i es basa en l’alta qualitat de servei, essent ràpid i eficaç tant a nivell tècnic com humà, assolit per mitjà de la professionalitat del nostre equip, que ofereix un servei integral i un seguiment personalitzat.

Transports Bernadet opera amb una flota pròpia de vehicles i col·laboradors, gestionada amb la més avançada tecnologia, permetent transportar els productes dels nostres clients amb la màxima seguretat i garantia possibles.