150 anys sent pioners en
valors i tecnologia
Som qui som gràcies a la nostra història

Els fonaments en el passat, la visió en el futur.

Transports Bernadet, va ser creada com una empresa local dedicada al transport de mercaderies. La seva finalitat era abastir els clients de la comarca i del poble. Després de dècades i de trobar-nos en la 4a generació familiar, seguim amb els mateixos valors que fa més de 150 anys defineixen Transports Bernadet.

Construir sobre els fonaments del passat, tenint la visió en el futur i mantenint els peus en el present, ens fa ser qui som.

Des del primer dia, Transports Bernadet es troba immersa en un desenvolupament constant, evolucionant alhora que el nostre entorn per tal de ser una de les empreses líders a l’hora d’integrar la tecnologia en els àmbits logístics, de transport i d’administració. Tots aquests processos i innovacions són realitzats amb la finalitat de complir amb les expectatives de mercat, les quals, volàtils i canviants, exigeixen el millor de cada treballador.

A causa de la nostra forta aposta per a les noves tecnologies, disposem d’instal·lacions i d’una flota de vehicles de transport d’ùltima generació, ja que creiem que és transcendental per seguir creixent incorporar-nos en aquesta nova carretera anomenada “futur”.

Tanmateix, creiem que disposar dels millors sistemes informàtics, ens permeten reduir temps i guanyar agilitat en referència a les entregues i sortides. Un factor clau per definir el dinamisme i la innovació de Transports Bernadet.

Per exemple, el fet d’haver instal·lat un SGA (Sistema de Gestió de Magatzems) ha habilitat a l’empresa tenir tota la informació necessària en temps real i digitalitzada. Així doncs, guardar tota la informació any rere any i dia rere dia, no només permet analitzar el creixement de l’empresa, sinó que també obre les portes de la modernització en el món laboral. Per altra banda, qualsevol imprevist no suposa cap problema ja que els sistemes mencionats amb anterioritat, permeten adaptar-se i reaccionar a temps per satisfer les necessitats dels nostres clients.

L’equip humà, entusiasta i apassionat, és sinònim d’èxit.

El compromís amb els clients, ens fa diferents. Aquest, es basa en la màxima qualitat de servei alhora que en la rapidesa que aquest s’empra, ja sigui a nivell tècnic, logístic o humà.

Actualment, Transports Bernadet disposa de flota pròpia de camions i varis col·laboradors, essent tots ells gestionats amb dinamisme i eficàcia. L’aplicació de la tecnologia ens ha permès fer un pas més enllà per transportar el material dels nostres clients amb més garantia i més seguretat, factor clau per mantenir i millorar la confiança dels clients.

La nostra història.

1888

Neix l’embrió de l’actual empresa a causa de la necesitat de l’industria paperera de Capellades.

 

1948

El transport per tracció animal ja queda enrere. Un Chevrolet i un Ford formaven la principal flota de l’empresa.

1976

S’amplia la flota amb dos camions, un de la marca “Pegasos” i l’altre “Barreiros”. La millor tecnologia per poder oferir un bon servei ja és present des dels inicis.

1982

Incorporem dos nous camions de la marca “Barreiros”, llegendaris per les seves capacitats i durabilitat. Un  d’ells és el nostre primer camió amb 3 eixos.

1987

A causa del creixement continuat, l’empresa passa a ser una Societat Anònima i es converteix en l’actual Transports Bernadet S.A.

2004

Amb només dos anys, la primera nau queda petita i construïm la segona nau logística de 2.500 m² al costat de la primera.

2016

Tant l’activitat logística com l’empresa creix. Es construeix una quarta nau amb 2.000 m² i les noves oficines situades també al Polígon de la Barquera a Capellades.

2018

Amb la inquietud d’estar a prop dels clients per millorar el servei, es construeix la Nau Central de Bernadet Logístics. Una nau de 3.500 m² amb 4 molls de càrrega/descàrrega i oficines. Situada al Polígon Pla de les Gavarreres d’Òdena, gaudeix d’una ubicació privilegiada, a mig camí entre Igualada i Capellades i accés directe a la carretera N-II i a la C-15.

2019

La capacitat dels serveis logístics pateix un creixement important. En el mateix polígon del Pla de les Gavarreres d’Òdena, creixem en 3.000 m².

2020

De la mà de la logística, ens cal reforçar la flota. Ampliem la flota actual amb tres nous camions de la marca “Renault”.  

2021

Ampliem els nostres serveis amb el trasport de contenedors marítims internacionals.

2023

Neix Bernadet Logistics,  per respondre a les necessitats actuals del mercat. Ens comprometem a oferir solucions eficients i flexibles, centrades en el client i l’excel·lència operativa.

2024

Ampliem les nostres intal·lacions amb una nova nau de 5.500 m² amb 4 molls de càrrega/descàrrega i oficines. Situada al Polígon Industrial Can Parera de Catellolí, gaudeix d’una ubicació privilegiada al costat de la carretera N-II.

el futur...

Seguirem amb la mateixa actitud de servei, amb relacions de llarga durada amb els nostres clients, basades en la confiança, la il·lusió, la passió i la innovació.