Noves plataformes portacontenidors per ampliar serveis

Des de Transports Bernadet, tenim el plaer d’anunciar l’arribada de tres noves plataformes portacontenidors, les quals ja estan completament operatives per oferir el millor servei als nostres clients. Aquesta adquisició és un reflex del nostre ferm compromís amb l’expansió i millora contínua de la nostra línia de negoci, que vam iniciar amb gran èxit fa tres anys.

El transport de contenidors marítims representa per a nosaltres una oportunitat per oferir un servei integral i eficient als nostres clients. A través del Port de Barcelona, gestionem el transport de mercaderies des de l’arribada fins al seu posterior emmagatzematge i entrega final a les instal·lacions dels nostres clients. Aquest servei ens permet garantir una cadena de subministrament segura, fiable i puntual.

A Transports Bernadet, continuem treballant amb dedicació per adaptar-nos a les necessitats canviants del mercat i assegurar que els nostres clients rebin un servei de la més alta qualitat. Amb aquestes noves plataformes, reafirmem la nostra aposta per la innovació i l’eficiència en el transport de contenidors marítims, consolidant la nostra posició com a referent en el sector logístic.

Agraïm la confiança dipositada en nosaltres i seguirem esforçant-nos per superar les expectatives amb cada servei que oferim. No dubteu en contactar per informar-vos!