Transports Bernadet ultima un nou magatzem a Castellolí

La nau obrirà a mitjans del 2024 i reforçarà la divisió logística.

Transports Bernadet disposarem d´una nova nau a Castellolí, localitat propera a Igualada (Barcelona). És un magatzem de prop de 5.500 metres quadrats que se sumarà a un parc de 27.000 metres quadrats que tenim als voltants de la capital catalana, on s’ubiquen diversos dels nostres principals clients. Emmarquem aquesta expansió en la “diversificació” del negoci que estem duent a terme en els darrers anys, consistent a impulsar les nostres línies de logística i contenidors marítims, a més del transport per carretera.

Transports Bernadet oferim serveis que també inclouen “auditories, inventaris mensuals, transport de fàbrica, contenidors i lona”, amb tres línies de negoci “que són gots comunicants” i permeten incidir en diversos punts de la cadena de subministrament segons les necessitats dels seus clients .

El nou magatzem “serà per a tot tipus de productes” amb la nostra filosofia de proximitat. Ens integrem amb els nostres clients, fins al punt que compartim personal amb ells a les nostres instal·lacions, per això també l’aposta per ampliar l’espai logístic de la companyia.